V zadnjih letih vidno naraščajo zdravstveni problemi nevrološkega izvora (glavoboli, vrtoglavice, bolečine v hrbtenici, tesnoba, nespečnost, kronična utrujenost ), kot posledica stresnega načina življenja, tako osebnega izvora kot izvora na delovnem mestu. Dolgoletne izkušnje so pokazale potrebo, da poleg diagnostike in možnih posledičnih ukrepov medicinske stroke, večjo pozornost posvetimo tudi preventivni skrbi za zdravo, pozitivno počutje posameznika, ki se bo realiziralo tako v domačem, osebnem okolju, kot tudi pri delu in delovnih rezultatih.  

AMBROSIJA center dobrega počutja je nastal v povezavi z nevrološko problematiko v ambulanti z namenom, da s strokovnim zdravniškim nadzorom in izdelavo protistresnih programov prispeva k preventivni skrbi za zdravje in dobro počutje, kar je osnova psihofizičnega ravnotežja. Psihofizično ravnotežje krepi imunsko odpornost organizma, izboljša delovno zmožnost in izboljša počutje v domačem okolju.  

Ambrosija ima ambicijo biti drugačna od podobnih centrov: v dobro organiziranem, vrhunsko opremljenem, zdravstveno nadziranim okoljem, z osebnim pristopom, z visoko profesionalno mednarodno ekipo in v prostorih, ki za razliko od mnogih drugih omogočajo zasebnost kot pomembno kategorijo posameznika. ​

Če se boste odločili, da boste eden od njih, vam bomo z veseljem izpolnili vaša pričakovanja. Na priloženi paleti programov je samo del možnosti, ki jih nudimo, zato vas vabimo na osebni razgovor. Posebej vas želimo opozoriti tudi na možnost najema celotnega centra ob posebnih priložnostih po urni oziroma dnevni tarifi.

 

EKIPA

 

 

BOŽA ERJAVEC

medicinska sestra

NASTJA UČAKAR

Kozmetičarka