jure

V Ambrosiji opravljam dve funkciji. Prva je izvajanje manualnih terapij, kjer izvajam terapevtske masaže, kraniosakralno terapijo, kineziotaping in kombinacijo le-tega.  Druga pa je osebno trenerstvo ter vodenje skupinskih Bodyvadb, kar se največkrat povezuje tudi z manualno terapijo. Osebno trenerstvo v fitnesu zaprtega tipa s popolnoma individualno obravnavo zajema postrehabilitacijo in terapevtsko vadbo-kinezioterapijo, zajema trening rekreativcev in športnikov. Body vadbe homogenih skupin z max. 4 vadečimi, pa ponujajo štiri različne programe, in sicer seniorsko vadbo, rekreativno vadbo, terapevtsko vadbo-kinezioterapijo in vadbo gibljivosti.

KRANIOSAKRALNA TERAPIJA: pri KT se osredotočamo na lobanjske kosti, hrbtenico in križnico. Terapija je zelo nežna in omogoča popolno sprostitev telesa. Tako vplivamo na izboljšanje kraniosakralnega ritma, ki ga sestavljajo prej omenjeni elementi. Posledično pozitivno vplivamo na človekovo psihofizično zdravje in dobro počutje. Kraniosakralna terapija je primerna tudi za starejše, bolehne in za ljudi z osteoporozo.

KINEZIOTAPING: pri tej metodi uporabljamo trakove s katerimi podpiramo mišice in sklepe, saj s tem  omogočamo: hitrejše okrevanje po poškodbah in izboljšanje funkcije mišice, izboljšanje cirkulacije telesnih tekočin, redukcijo bolečine in podpiranje funkcije sklepov. Metoda načeloma nima nobenih kontraindikacij in je neinvazivna.

INDIVIDUALNA VADBA Z OSEBNIM TRENERJEM: namenjena je ljudem, ki si želijo osebni pristop in strokovno vodenje v vadbenem procesu. To omogoča ohranjanje motivacije, prilagajanje treninga sposobnostim posameznika in varnost  z vidika poškodb. Trening z našim osebnim trenerjem zagotovo omogoča optimalne  rezultate. Sicer pa osebno trenerstvo pri nas zajema postrehabilitacijo oz. kinezioterapijo, trening rekreativcev in trening športnikov.

SKUPINSKA BODYVADBA: je  edinstvena oblika vadbe, saj upošteva celosten pristop k vadbi in predstavlja alternativo klasičnemu fitnesu in vodeni skupinski vadbi. Lahko si sami izberete za vas primeren ciljan program in sicer izbirate lahko med terapevtsko, seniorsko, rekreativno vadbo in vadbo za gibljivost. Skupine so majhne in po sposobnostih homogene.

1 m
2 m
3 m
4 m
5 m
6 m
7 m
8 m
9 m
10 m